Op deze pagina vindt u de opties en werkwijzen waarin wij ons onderscheiden.

M-DISC  is een DVD compatibele opslag en is ontwikkeld voor permanente archivering. Uw scans op de M-DISC zijn voor eeuwig leesbaar. CD rot of DVD rot is bij de M-DISC verleden tijd. Meer informatie ..

Digital ICE ®  van de Nikon Coolscan 9000ED hebben wij vergeleken met de Nikon Coolscan 5000ED. Meer informatie ..Kleurweergave helderheid en contrast krijgen bij ons veel aandacht. Dit werd gewaardeerd door de museumfotograaf van Museum de Lakenhal in Leiden "Met name in kleurweergave en nog meer in de juiste weergave van de contrastomvang staat u aan de top." Meer informatie ..

Full frame digitaliseren. Standaard diaraampjes nemen een deel weg van de oorpsponkelijke opname. Door deze te vervangen is een scan mogelijk van het gehele beeld. Meer informatie ..

Beschreven teksten kunnen wij digitaliseren door een opname te maken en als IPTC informatie in het bestand plaatsen. Bij grotere aantallen leveren wij de digitale opnames van de teksten in een bladerbaar PDF bestand.
Meer informatie ..

Uw mooiste dia ingelijst Digitaliseren, printen en voorzien van een museum kwaliteit pass-partout en inlijsting achter reflectie-vrij glas geven een extra dimensie aan uw mooiste dia's of negatieven. Meer informatie ..

Scannen en archiveren Heeft u een schoenendoos vol met negatieven, foto of dia's ? Wij verzorgen de ordening in archiefmappen en scannen van het materiaal. Inclusief DVD heeft u dan alles orde. Meer informatie ..

Index prints van een gedigitaliseerd project geven een overzicht van uw opdracht. Eventuele beschrijvingen worden per beeld toegevoegd. De index prints leveren wij print of als bladerbaar PDF bestand. Meer informatie ..

Techniek wij besteden veel aandacht aan de techniek van digitalisering. Meer informatie ..